AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle dans etmek

Kahve falında ünlü biriyle dans etmek

Kahve falında ünlü biriyle dans etmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü biriyle dans etmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda yeni düzenlemeler yapılması veya bazı anlaşmaların yeniden düzenlenmesi gerekebilir.

Kahve falında ünlü birisiyle dans etmek huzurunun artacağına, bereketinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü biriyle dans etmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kendine dans etmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında ayıyla dans etmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında yakışıklı erkekle dans etmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşla dans etmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında kızla dans etmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dans etmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir