AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide dans etmek

Kahve falında gemide dans etmek

Kahve falında gemide dans etmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemide dans etmek gördüyseniz:

  • Diğerleri için yapmak istediğiniz şeyler konusunda ön plana çıkmalısınız.

Kahve falında gemide dans etmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlikle dans etmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayıyla dans etmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birilerinin dans ettiğini görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle dans etmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dans ettiğini görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin dans ettiğini görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde dans etmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir