AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınla dans etmek

Kahve falında kadınla dans etmek

Kahve falında kadınla dans etmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, elinin darda kalmayacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, merdiven atlayacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet eder.

Kahve falında kadınla dans etmek gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışında olmalısınız.

Kahve falında dans eden kadın görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadınla dans etmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına tabir olunur.

Kahve falında kadınla dans etmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında kadın kadına dans etmek zorlukların aşılacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında bir kızla dans etmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına alamet etmektedir.

Kahve falında bebekle dans etmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında anneyle dans etmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birisiyle dans etmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir