AnaSayfa / Genel / Kahve falında dans edenleri izlemek

Kahve falında dans edenleri izlemek

Kahve falında dans edenleri izlemek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dans edenleri izlemek gördüyseniz:

  • Yaptığınız değişiklikleri destekleyen kişiler sizi takdir edebilirler.

Kahve falında dans edenleri izlemek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında dans izlemek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kavga edenleri izlemek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında dans edememek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dans eden görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, aile hayatlarını bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dans eden çift görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dans edenleri görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dans edeni görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir