AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının elini öpmek

Kahve falında bir kadının elini öpmek

Kahve falında bir kadının elini öpmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınız vizyonunuzu gölgeliyor.

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek kafasının karışacağına, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın eli öpmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının elini öpmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir kadının elini öpmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, belaya ve derde düşeceğine inanılır.

Kahve falında kadınların elini öpmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, ticaretinin gelişeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir