AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınların elini öpmek

Kahve falında kadınların elini öpmek

Kahve falında kadınların elini öpmek gelirinin daimi olacağına, hayatının güzelleşeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, dinini yaşayacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadınların elini öpmek gördüyseniz:

  • Herkesin kendi görüşünün veya davranışının doğru olduğu konusunda ısrarcı olması olayların büyümesi anlamı taşıyabilir.

Kahve falında kadınların elini öpmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalettir.

Kahve falında kadın elini öpmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, sıkıntıya düşüreceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, bütçesinin küçüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kadının elini öpmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının elini öpmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir