AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadın el öpmek

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almamakta fayda var.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, gidilecek yönün belirleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, çirkin sözler işitileceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadın öpmek malların artacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadını öpmek kendisini çok kötü hissedeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir