AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın eli öpmek

Kahve falında kadın eli öpmek

Kahve falında kadın eli öpmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, malının ve kazancının tam olacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında kadın eli öpmek gördüyseniz:

  • Oldukça güzel etkiler altındasınız.

Kahve falında ölmüş kadının elini öpmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın eli öpmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yollarını ayıracağına inanılır.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir