AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının elini öpmek

Kahve falında kadının elini öpmek

Kahve falında kadının elini öpmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, zayıflayacağına, hayatın kolaylaşacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, hayata küsecek duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kadın elini öpmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın eli öpmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek gelecekte yüzünün güleceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kadının elini öpmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadınların elini öpmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, kederleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir