AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kadının elini öpmek

Kahve falında ölmüş bir kadının elini öpmek

Kahve falında ölmüş bir kadının elini öpmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, aralarından su sızmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız bir şey son derece beğenilecek.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın eli öpmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, emeklerinin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadınların elini öpmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kadının elini öpmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın elini öpmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir