AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek parasının pul, malının da hiç olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sorunların günden güne azalacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, heveslerinin de azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı anlaşmalar, planlar veya ortaya konan işler yeni bir bakış açısıyla yaklaşılmayı gerektirebilir.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek önündeki engelleri aşamayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı kadını öpmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı bir kadını öpmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir