AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının elinden tutmak

Kahve falında bir kadının elinden tutmak

Kahve falında bir kadının elinden tutmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında bir kadının elinden tutmak gördüyseniz:

  • Farklı taraftan gelen öngörülmemiş bir öneri veya ima belli bir anlaşmanın, düzenlemenin veya üzerinde durulan bir konunun ihtiyacı olan şey olabilir.

Kahve falında kadının elinden tutmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının elinden tutmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında askerin elinden tutmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamın elinden tutmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğun elinden tutmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin elinden tutmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin elinden tutmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, bir akrabadan hata görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden tutmak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir