AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin elinden tutmak

Kahve falında ölü birinin elinden tutmak

Kahve falında ölü birinin elinden tutmak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya gelir kaynaklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında ölü birinin elinden tutmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden tutmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir ölünün elinden tutmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyanın elinden tutmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı adamın elinden tutmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kızın elinden tutmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan elinden tutmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında düşenin elinden tutmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir