AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun elinden tutmak

Kahve falında çocuğun elinden tutmak

Kahve falında çocuğun elinden tutmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun elinden tutmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmalı, yeni yerler görmeli, seyahat etmeli veya yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Kahve falında erkek çocuğun elinden tutmak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun elinden tutmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, tövbelerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun elinden tutmak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının elinden tutmak sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında düşen birinin elinden tutmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine inanılır.

Kahve falında birini elinden tutmak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin elinden tutmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerin elinden tutmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir