AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinden tutmak

Kahve falında ölünün elinden tutmak

Kahve falında ölünün elinden tutmak çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ölünün elinden tutmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız olasıdır.

Kahve falında bir ölünün elinden tutmak sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden tutmak yüksek bir makamı olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine yorulur.

Kahve falında ölü birinin elinden tutmak alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinden tutmak talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bir süre zorluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında evliyanın elinden tutmak dolayısıyla geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin elinden tutmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun elinden tutmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun elinden tutmak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir