AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın okşamak

Kahve falında kadın okşamak

Kahve falında kadın okşamak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, işinde verimsiz olacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın okşamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz.

Kahve falında kadını okşamak amacına ulaşmayı başaracağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın bacağı okşamak maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, hak yemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını okşamak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının memelerini okşamak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın memesi okşamak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın okşamak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak imkanlarının genişleyeceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü okşamak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir