AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını kesmek

Kahve falında bir kadını kesmek

Kahve falında bir kadını kesmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, bolluk içinde yaşayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadını kesmek gördüyseniz:

  • Belli olasılıkları hesaplayarak bütçe yapmalısınız.

Kahve falında kadın başı kesmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının boğazını kesmek uğradığı zararların telafi edileceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Kahve falında kadının kendi saçını kesmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına delalettir.

Kahve falında kadının saç kesmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın boğazı kesmek sürekli bağırıp çağıracağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadının sakalını kesmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, net bir bakış açısı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın kafası kesmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir kadının kolunu kesmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir