AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının kolunu kesmek

Kahve falında bir kadının kolunu kesmek

Kahve falında bir kadının kolunu kesmek büyük başarılar kazanılacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında bir kadının kolunu kesmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kendi kolunu kesmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunu kesmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, kazançtan yana kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kol bacak kesmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin kolunu kesmek ev taşımaya, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baltayla kol kesmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında insan kolu kesmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir