AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz boğazlamak

Kahve falında horoz boğazlamak

Kahve falında horoz boğazlamak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, dedikodu edeceğine, bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında horoz boğazlamak gördüyseniz:

  • Bir işe atılmak ya da yaratıcı bir adım atmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında horoz boğazlamak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında inek boğazlamak kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birini boğazlamak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi boğazlamak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu boğazlamak aile içinde huzurunun yerinde olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun boğazlamak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kızını boğazlamak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında sığır boğazlamak bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir