AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadın tarafından vurulmak

Kahve falında bir kadın tarafından vurulmak

Kahve falında bir kadın tarafından vurulmak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, iyi hissedileceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadın tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz.

Kahve falında bir kadın tarafından vurulmak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın tarafından vurulmak insanların kendisine her zaman destek olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına delalet eder.

Kahve falında terörist tarafından vurulmak çevresinin kalabalıklaşacağına, büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından vurulduğunu görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında polisler tarafından vurulmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir