AnaSayfa / Genel / Kahve falında terörist tarafından vurulmak

Kahve falında terörist tarafından vurulmak

Kahve falında terörist tarafından vurulmak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında terörist tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya rekabet içeren konular önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında terörist tarafından vurulduğunu görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında teröristler tarafından vurulduğunu görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında teröristler tarafından vurulmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine tabir olunur.

Kahve falında terörist tarafından vurulmak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terörist tarafından yakalanmak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teröristler tarafından esir alınmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teröristler tarafından rehin alınmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teröristler tarafından kaçırılmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir