AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın tarafından vurulmak

Kahve falında kadın tarafından vurulmak

Kahve falında kadın tarafından vurulmak sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kadın tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütebilir veya olayları karşınızdaki kişiye büyüterek anlatabilirsiniz.

Kahve falında kadın tarafından vurulmak hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından vurulmak kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, maddi kayıpların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında polisler tarafından vurulmak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, kötü sözler duyacağına delalettir.

Kahve falında sevgili tarafından vurulmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, ortak edineceğine rivayet eder.

Kahve falında birisi tarafından vurulmak güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı tarafından vurulmak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında kardeş tarafından vurulmak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir