AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kaba çiş yapmak

Kahve falında bir kaba çiş yapmak

Kahve falında bir kaba çiş yapmak yalan söylemeyeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kaba çiş yapmak gördüyseniz:

  • Değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında bir kaba çiş yapmak bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, zor durumda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında bir kaba idrar yapmak hedeflerine kavuşacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaba su doldurmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yün kabartmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta kabarmalar görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizi kabarmış görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kabarmış duvar görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaba inşaat görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir