AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün kabartmak

Kahve falında yün kabartmak

Kahve falında yün kabartmak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, üzüntülerinden kurtulacağına, refaha erişileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yün kabartmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınız faydaları yerine dezavantajlarını ortaya koyuyor olabilir.

Kahve falında yün kabartmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında kaba inşaat görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hamurun kabarmasını görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, dileklerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaba pislemek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir kaba çiş yapmak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kabarmış ekmek görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaba konuşmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kazançlı çıkacağına delalettir.

Kahve falında denizi kabarmış görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir