AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi kabarmış görmek

Kahve falında denizi kabarmış görmek

Kahve falında denizi kabarmış görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, canının ve malının garantide olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizi kabarmış gördüyseniz:

  • Maddi nedenlere dayalı tercihler yapabilirsiniz veya hareketlerinizin ana tetikleyicisi para olabilir.

Kahve falında denizi kabarmış görmek umutlarının biteceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında denizin kabarmasını görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabarmış deniz görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kabarması görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaba sıçmak kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalettir.

Kahve falında kaba pislemek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaba su doldurmak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına yorulur.

Kahve falında yün kabartmak ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir