AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaba su doldurmak

Kahve falında kaba su doldurmak

Kahve falında kaba su doldurmak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, karşılığını bulacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaba su doldurmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı yürürlüğe koymak için dahiyane fikirlere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında bir kaba su doldurmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kaba su doldurmak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaba konuşmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir kaba idrar yapmak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabası bitmiş inşaat görmek şükredeceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kabarmış ekmek görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, ilerledikçe ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında hamur kabarması görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabarmış kek görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, gelirin tükeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir