AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta kabarmalar görmek

Kahve falında vücutta kabarmalar görmek

Kahve falında vücutta kabarmalar görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta kabarmalar gördüyseniz:

  • Güzel bir şeyin başlangıcında olabilirsiniz.

Kahve falında vücutta kabarmalar görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında deniz kabarması görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında hamur kabarması görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabarmış ekmek görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine işarettir.

Kahve falında kaba su doldurmak yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizi kabarmış görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kaba sıçmak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında denizin kabarmasını görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir