AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaba inşaat görmek

Kahve falında kaba inşaat görmek

Kahve falında kaba inşaat görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, işlerinin çok iyi olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kaba inşaat gördüyseniz:

  • Maddi açıdan da ufak tefek olumlu sinyaller alabilirsiniz.

Kahve falında kabası bitmiş inşaat görmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaba inşaat görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında çok kabarmış kek görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında kaba et görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında kabartma tozu görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta kabarmalar görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine delalettir.

Kahve falında denizin kabarmasını görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, ters giden durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kaba su doldurmak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir