AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini sigara içerken görmek

Kahve falında sevdiğini sigara içerken görmek

Kahve falında sevdiğini sigara içerken görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini sigara içerken gördüyseniz:

  • Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, aradığı kişiyi bulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini sigara içerken görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini sigara içerken görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında sigara içen bebek görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına delalettir.

Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir