AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birini sigara içerken görmek

Kahve falında sevdiğin birini sigara içerken görmek

Kahve falında sevdiğin birini sigara içerken görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin birini sigara içerken gördüyseniz:

  • İşinizde yüksek bir konuma geçebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini sigara içerken görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini sigara içerken görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında içilmiş sigara görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sigara içtiğini görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir