AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör insan görmek

Kahve falında kör insan görmek

Kahve falında kör insan görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kör insan gördüyseniz:

  • Kendi işinizle uğraşın.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kör insanlar görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine yorulur.

Kahve falında kör insan görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine işarettir.

Kahve falında kör insana yardım etmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında bir insanın kör olduğunu görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bir gözü kör insan görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında babayı kör görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir