AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında bir insanın boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında bir insanın boyunun kısaldığını görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, kem gözlere geleceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanın boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar toplum içerisindeki duruşunuzu olumlu etkileyebilir.

Kahve falında bir insanın boyunun kısaldığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, umutlarının söneceğine alamet eder.

Kahve falında birinin boyunun kısaldığını görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasının boyunun kısaldığını görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının boyunun kısaldığını görmek ardından yeni bir işe gireceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının boyunun kısaldığını görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin boyunun kısaldığını görmek başarılar elde edileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin boyunun kısaldığını görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir