AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında kardeşinin boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında kardeşinin boyunun kısaldığını görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında kardeşinin boyunun kısaldığını görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, hem ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının boyunun kısaldığını görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, saygınlığının da artacağına yorulur.

Kahve falında başkasının boyunun kısaldığını görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalettir.

Kahve falında boyunun kısaldığını görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boyunun kısaldığını görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin boyunun kısaldığını görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanın boyunun kısaldığını görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir