AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanları taşlamak

Kahve falında insanları taşlamak

Kahve falında insanları taşlamak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, mutluluk ve saadete, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işarettir.

Kahve falında insanları taşlamak gördüyseniz:

  • Risk almadan hiçbir şey elde edilemiyor.

Kahve falında insanı taşlamak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanı taşlamak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında insanları taşlamak ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında insan taşlamak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine rivayet eder.

Kahve falında domuz taşlamak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpekleri taşlamak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında maymun taşlamak çok resmi görevlerde bulunacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında fare taşlamak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir