AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı korumak

Kahve falında bir insanı korumak

Kahve falında bir insanı korumak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanı korumak gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında insanları korumak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan korumak fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanı korumak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı alamet eder.

Kahve falında bebekleri korumak yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında padişahı korumak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı korumak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızını korumak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi korumak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir