AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanları korumak

Kahve falında insanları korumak

Kahve falında insanları korumak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, şansın açılacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında insanları korumak gördüyseniz:

  • Biraraya geleceğiniz, arkadaş, akraba veya komşularınızın faydalı önerileri olabilir.

Kahve falında bir insanı korumak geçmişi unutup geleceğine, işlerinin iyi gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insanları korumak kısmetlerin çoğalacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine yorulur.

Kahve falında insan korumak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında camiyi korumak aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yılanı korumak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadını korumak üzücü olaylar yaşanacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında babasını korumak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin koruduğunu görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir