AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebekleri korumak

Kahve falında bebekleri korumak

Kahve falında bebekleri korumak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, dini inançların güçleneceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebekleri korumak gördüyseniz:

  • Egonuz veya zor bir ilişkiniz her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi unutturabilir.

Kahve falında bebek korumak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, malının ve parasının ziyan olacağına işaret eder.

Kahve falında bir bebeği korumak canını sıkılacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bebekleri korumak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğini korumak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bebeği korumak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini korumak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında devlet başkanını korumak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında evini korumak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir