AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişahı korumak

Kahve falında padişahı korumak

Kahve falında padişahı korumak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, güzel bir yola çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, hastalıklarının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında padişahı korumak gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında,bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Kahve falında padişahı korumak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında padişaha aşık olmak nimet ve berekete ereceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında padişahın kızıyla evlenmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında padişahın eşi olmak hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine yorulur.

Kahve falında padişah ve şehzade görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında padişah karısı olduğunu görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında padişah kıyafeti görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, kısmetinizin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında padişahtan altın almak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir