AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi korumak

Kahve falında sevgiliyi korumak

Kahve falında sevgiliyi korumak bahtının da çok parlak olacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi korumak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında eski sevgilinin koruduğunu görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi korumak sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini korumak iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin seni koruduğunu görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi korumak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına yorulur.

Kahve falında sevgilini korumak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında insanları korumak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini korumak iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir