AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı kesmek

Kahve falında bir insanı kesmek

Kahve falında bir insanı kesmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına inanılır.

Kahve falında bir insanı kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında bir insanın kafasını kesmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine yorulur.

Kahve falında bir insanı bıçakla kesmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanları kesmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında insanın kafasını kesmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir insanı kesmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan boğazı kesmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla insan kesmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, işlerinin istediği gibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir