AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın kafasını kesmek

Kahve falında bir insanın kafasını kesmek

Kahve falında bir insanın kafasını kesmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, huzura kavuşacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına inanılır.

Kahve falında bir insanın kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında insanın kafasını kesmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında insan kafa kesmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanın kafasını kesmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kafasını kesmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine inanılır.

Kahve falında insan kafası kesmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kedi kafası kesmek kazancının epey düşeceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan kafasını kesmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baltayla kafa kesmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir