AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanları kesmek

Kahve falında insanları kesmek

Kahve falında insanları kesmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanları kesmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemelerin sizi mutlu edip etmeyeceği konusunda kafanızda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında insanı bıçakla kesmek öz güveninin yerine geleceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalettir.

Kahve falında insan etini kesmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında canlı insan eti kesmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına delalettir.

Kahve falında insanın kafasını kesmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü insanı kesmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanı bıçakla kesmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla insan kesmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Kahve falında insanın başını kesmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir