AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir filmin içinde olmak

Kahve falında bir filmin içinde olmak

Kahve falında bir filmin içinde olmak gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, işlerin sürekli artacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına inanılır.

Kahve falında bir filmin içinde olmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında filmin içinde olmak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında korku filminin içinde olmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir filmin içinde olmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korku filmi izlemek daha sık bir araya geleceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında film oyuncusu olduğunu görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında izlediğin filmi görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında film şeridi görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir filmde oynamak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir