AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir filmde oynamak

Kahve falında bir filmde oynamak

Kahve falında bir filmde oynamak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir filmde oynamak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda problemler veya tartışmalar ya da bazı sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında reklam filminde oynamak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında filmde oynamak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir filmde oynamak çok başarılı atılımlar yapılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında film teklifi almak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında rahim filmi çektirmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında film almak yaşam tecrübesi edineceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında film oyuncuları görmek çok büyük borçlar alacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında müstehcen film izlemek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir