AnaSayfa / Genel / Kahve falında izlediğin filmi görmek

Kahve falında izlediğin filmi görmek

Kahve falında izlediğin filmi görmek kalp kırmayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında izlediğin filmi gördüyseniz:

  • İş konusunda bir gecikme ya da aksaklık olabilir, bir sorununuzu zamana bırakmalısınız.

Kahve falında filmi izlemek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında film izlediğini görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında müstehcen film izlemek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında evde film izlemek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine işaret eder.

Kahve falında sinemada film izlemek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle film izlemek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında izlediğin filmi görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dini film izlemek fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, başarısının çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir