AnaSayfa / Genel / Kahve falında film oyuncusu olduğunu görmek

Kahve falında film oyuncusu olduğunu görmek

Kahve falında film oyuncusu olduğunu görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında film oyuncusu olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket edecek gibi duruyor, yenilik yapmak istiyorsunuz.

Kahve falında film oyuncuları görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, yazgısının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında film oyuncusu olmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında film oyuncusu görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına işarettir.

Kahve falında film oyuncusu olduğunu görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, mutluluk bulacağına alamet eder.

Kahve falında sinemada film izlemek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında film sanatçısı görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında çizgi film kahramanı görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında korku filminin içinde olmak o kişiyle güzel günler geçireceğine, başarısız olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir