AnaSayfa / Genel / Kahve falında film şeridi görmek

Kahve falında film şeridi görmek

Kahve falında film şeridi görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, zor bir dönem geçirileceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında film şeridi gördüyseniz:

  • Davranışlarınızda da duygusal hayatınızda da gereksiz eğilimler olabilir.

Kahve falında film şeridi görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında şerit görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ters şeride girmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına yorulur.

Kahve falında çift şeritli yol görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, en çetin zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı şerit görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ters şeritten gitmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında şerit metre görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında yol şeridi görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir