AnaSayfa / Genel / Kahve falında filmin içinde olmak

Kahve falında filmin içinde olmak

Kahve falında filmin içinde olmak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, işlerinde bereket olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, aksiliklerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında filmin içinde olmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız nasıl hissettiğinizi göstermelisiniz.

Kahve falında bir filmin içinde olmak fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Kahve falında korku filminin içinde olmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında filmin içinde olmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalettir.

Kahve falında sinemada film izlemek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çizgi film görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalettir.

Kahve falında film oyuncuları görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında korku filmi karakteri görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında fotoğraf filmi görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir