AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evin patlamasını görmek

Kahve falında bir evin patlamasını görmek

Kahve falında bir evin patlamasını görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında bir evin patlamasını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında bir evin patlamasını görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında evin patlamasını görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivilcenin patlamasını görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trafo patlaması görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında patlamayan silah görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlayarak ölmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında tabanca patlaması görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir