AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin patlamasını görmek

Kahve falında evin patlamasını görmek

Kahve falında evin patlamasını görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, onlara galip geleceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin patlamasını gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmadığını ya da genel anlamda doğru bulmadığınızı belirttiğiniz konularda karşı taraf halen tepkisiz davranıyorsa yeni yollar denemeniz gerekebilir.

Kahve falında bir evin patlamasını görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, rahat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin patlamasını görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlayan araba görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patlamayan silah görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına işaret eder.

Kahve falında patlayan silah görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında kızlık zarı patlatmak güzelliklerle dolacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlayan ev görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır patlaması yemek cesaret ve inançla hareket edeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir